Bosch ErgoMaster Series 6 MSM6M820

Bosch | Keittiövälineet
Productbeschrijving

Korkea suorituskyky – täydelliset tulokset

ErgoMaster sauvasekoitin tehokkaalla 1200 watin ilmajäähdytteisellä moottorillaan tarjoaa aina erinomaisen sekoitussuorituskyvyn ja sen tehokas moottorin jäähdytys vähentää ylikuumenemista – pidentää käyttöaikaa. Sen avulla voit hoitaa kaikki sekoitus-, pilkkomis-, sekoitus- tai vaivaamistyöt, jopa kovimmatkin ainekset. Olipa kyseessä keittojen tai dippien sekoittaminen, pähkinöiden pilkkominen, vihannesten raastaminen tai kuutioiminen – ErgoMaster hallitsee sen.


Helppo käsitellä ja intuitiiviset nopeusasetukset

Nauti intuitiivisesta ja erityisen helposta nopeuden hallinnasta kahvan voiman avulla. Mitä tiukempi ote erittäin suuresta vivusta, sitä suurempi on nopeus. Tämä toimii vain sormillasi tai peukalolla, mikä on kätevää sekä oikea- että vasenkätisille. Lukituksen avaamista ja nopeuden säätöä voidaan ohjata yhdellä kädellä, koska päällekytkentälukko on integroitu ohjausvipuun. Turvavapaus varmistaa, ettei tahattomia käynnistyksiä.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi erityisellä virtauksen tehostimella

QuattroBlade System Pron erittäin terävä 4-teräinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi takaa erinomaisen sekoitussuorituskyvyn. Virtauksen tehostuskellon muotoilu tarjoaa täydellisen ainesosien virtauksen teriä kohti nopean ja tasaisen sekoituksen takaamiseksi – pienemmällä imulla ja roiskeilla.


Ergonominen muotoilu – helppo käsitellä

Ergonomisen muotoilun ja liukumattoman pehmeän kosketuskahvan ansiosta ErgoMaster sopii käteesi täydellisesti. Nauti täydellisestä hallinnasta sekoittaessasi ilman vaivaa ja väsyneitä käsiä. Lisäksi voit irrottaa kaikki lisälaitteet yhdellä napsautuksella puhdistusta ja säilytystä varten. Useimmat lisävarusteet ovat konepesun kestäviä.


Pitkäkestoinen nautinto ja moottoritakuu

Mukana oleva Boschin 10 vuoden moottoritakuu takaa jatkuvan toiminnan useiden vuosien ajan. Kulutuskestävä, innovatiivinen keraaminen liitäntä varmistaa moottorin voimansiirron teriin suorituskyvyn heikkenemättä. Laadukas metallikotelo on suunniteltu helposti korjattavaksi, jolloin asiakaspalvelun asiantuntijat pääsevät nopeasti käsiksi moottoriyksikköön ja oleellisiin komponentteihin. Tämä rakennusperiaate edistää kestävyyttä korjattavuuden kautta.


Mukana monipuoliset tarvikkeet

Aterian valmistus ei ole koskaan ollut helpompaa. Sekoitatpa sitten maukkaita keittoja, valmistat dippejä tai kastikkeita tai leikkaat vaikeimpiakin aineksia: ruoanvalmistus on helppoa. Käytännöllinen silppuri silppua yrtit, pähkinät, lihan tai juuston muutamassa sekunnissa. Dekantterilasi, jossa on käytännöllinen mitta-asteikko, toimii täydellisesti sekoitusjalassa ja on BPA-vapaa.


* Takuuehdot osoitteessa www.bosch-home.com/10-years-motor-warrant

Pluspunten
 • 1200-watt motor
 • Innovative air-cooling system that ensures less overheating.
 • Dynamic speed control
 • QuattroBlade System ensures efficient cutting – without splashing
 • 10-year motor warranty*
 • Included accessories: beaker and chopper for vegetables, herbs, nuts and meat
 • Non-slip soft-touch grip
 • Easy click mechanism for changing attachments
Productspecificaties
Kleur
Afmetingen 6 cm (l) 7.8 cm (w) 39.5 cm (h)
Gewicht 1.4 kg
EAN-code 4242005400348

Wil jij dit product testen?

Campaign is Full
 • Jouw missie tijdens de test: Reviews schrijven
 • In deze test: Krijg je het product via Reviewclub toegezonden
 • Landen: Finland
 • Mijn taal: Finnish