ErgoMaster Series 6 MSM6M673

Bosch | Keittiövälineet
Description produit

Korkea suorituskyky – täydelliset tulokset

ErgoMaster sauvasekoitin (MSM6M673) tehokkaalla 1000 watin ilmajäähdytteisellä moottorilla tarjoaa aina erinomaisen sekoitussuorituskyvyn ja sen tehokas moottorin jäähdytys vähentää ylikuumenemista – pidentää käyttöaikaa. Sen avulla voit hoitaa kaikki sekoitus-, pilkkomis-, sekoitus- tai murskaustyöt, jopa kovimmatkin ainekset. Olipa kyseessä keittojen tai dippien sekoittaminen, pähkinöiden pilkkominen tai vihannesten silppuaminen – ErgoMaster hallitsee sen.


Helppo käsitellä ja intuitiiviset nopeusasetukset

Nauti intuitiivisesta ja erityisen helposta nopeuden hallinnasta kahvan voiman avulla. Mitä tiukempi ote erittäin suuresta vivusta, sitä suurempi on nopeus. Tämä toimii vain sormillasi tai peukalolla, mikä on kätevää sekä oikea- että vasenkätisille. Lukituksen avaamista ja nopeuden säätöä voidaan ohjata yhdellä kädellä, koska päällekytkentälukko on integroitu ohjausvipuun. Turvavapaus varmistaa, ettei tahattomia käynnistyksiä.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi erityisellä virtauksen tehostimella

QuattroBlade System Pron erittäin terävä 4-teräinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi takaa erinomaisen sekoitussuorituskyvyn. Virtauksen tehostuskellon muotoilu tarjoaa täydellisen ainesosien virtauksen teriä kohti nopean ja tasaisen sekoittumisen aikaansaamiseksi – vähentäen imua ja roiskeita.


Ergonominen muotoilu – helppo käsitellä

Ergonomisen muotoilun ja liukumattoman pehmeän kosketuskahvan ansiosta ErgoMaster sopii käteesi täydellisesti. Nauti täydellisestä hallinnasta sekoittaessasi ilman vaivaa ja väsyneitä käsiä. Lisäksi voit irrottaa kaikki lisälaitteet yhdellä napsautuksella puhdistusta ja säilytystä varten. Useimmat lisävarusteet ovat konepesun kestäviä.


Pitkäkestoinen nautinto ja moottoritakuu

Mukana toimitettu Boschin 10 vuoden moottoritakuu* takaa jatkuvan toiminnan useiden vuosien ajan. Kulutuskestävä innovatiivinen keraaminen liitin varmistaa moottorin voimansiirron teriin suorituskyvyn heikkenemättä. Laadukas metallikotelo on suunniteltu helposti korjattavaksi, jolloin asiakaspalvelun asiantuntijat pääsevät helposti käsiksi moottoriyksikköön ja tärkeisiin osiin. Tämä rakennusperiaate edistää kestävyyttä korjattavuuden kautta.


Mukana monipuoliset tarvikkeet

Aterian valmistus ei ole koskaan ollut helpompaa. Olipa kyseessä sitten perunoiden muussaaminen, maukkaiden keittojen sekoittaminen, dippien tai kastikkeiden valmistaminen tai kovempienkin ainesten pilkkominen: ruoanvalmistus on kakkua laajan lisävarustevalikoiman ansiosta. Käytännöllinen silppuri silppua yrtit, pähkinät, lihan tai juuston muutamassa sekunnissa. Masher on ihanteellinen keitettyjen ainesten, kuten perunoiden tai muiden vihannesten, muussaamiseen. Vispilällä voit vatkaa kananmunat tai kermaa dekantterilasissa. Monitoimikone on monitoimityökalusi pilkkomiseen, viipaloimiseen ja silppuamiseen.

Bénéfices produits
 • 1000 Watt
 • innovative air-cooling system that ensures less overheating
 • Dynamic speed control
 • 10-year motor warranty*
 • Included accessories: food processor, chopper, whisk, masher, beaker.
 • Non-slip soft-touch grip
 • Easy click mechanism for changing attachments
Caractéristiques produit
Couleur
Dimensions 6 cm (l) 7.8 cm (w) 39.5 cm (h)
Poids 2.6 kg
Code EAN 4242005400676

Envie de tester ce produit ?

Campaign is Full
 • Vos missions durant le test : Rédigez vos avis
 • Dans ce test: Nous livrerons le produit chez vous
 • Disponible si vous vivez ici: Finland
 • Langage: Finnish