ErgoMaster Series 6 MSM6M871

Bosch | Keittiövälineet
Product Description

Korkea suorituskyky – täydelliset tulokset

ErgoMaster sauvasekoitin tehokkaalla 1200 watin ilmajäähdytteisellä moottorilla tarjoaa aina erinomaisen sekoitussuorituskyvyn ja sen tehokas moottorin jäähdytys vähentää ylikuumenemista – pidentää käyttöaikaa. Sen avulla voit hoitaa kaikki sekoitus-, pilkkomis-, sekoitus- tai vaivaamistyöt, jopa kovimmatkin ainekset. Olipa kyseessä keittojen tai dippien sekoittaminen, pähkinöiden pilkkominen, vihannesten raastaminen tai kuutioiminen – ErgoMaster hallitsee sen.


Helppo käsitellä ja intuitiiviset nopeusasetukset

Nauti intuitiivisesta ja erityisen helposta nopeuden hallinnasta kahvan voiman avulla. Mitä tiukempi ote erittäin suuresta vivusta, sitä suurempi on nopeus. Tämä toimii vain sormillasi tai peukalolla, mikä on kätevää sekä oikea- että vasenkätisille. Lukituksen avaamista ja nopeuden säätöä voidaan ohjata yhdellä kädellä, koska päällekytkentälukko on integroitu ohjausvipuun. Turvavapaus varmistaa, ettei tahattomia käynnistyksiä.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi erityisellä virtauksen tehostimella

QuattroBlade System Pron erittäin terävä 4-teräinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi takaa erinomaisen sekoitussuorituskyvyn. Virtausvahvistimen muotoilu tarjoaa täydellisen ainesosien virtauksen teriä kohti nopean ja tasaisen sekoituksen takaamiseksi – vähentäen imua ja roiskeita.


Ergonominen muotoilu – helppo käsitellä

Ergonomisen muotoilun ja liukumattoman pehmeän kosketuskahvan ansiosta ErgoMaster sopii käteesi täydellisesti. Nauti täydellisestä hallinnasta sekoittaessasi ilman vaivaa ja väsyneitä käsiä. Lisäksi voit irrottaa kaikki lisälaitteet yhdellä napsautuksella puhdistusta ja säilytystä varten. Useimmat lisävarusteet ovat konepesun kestäviä.


Pitkäkestoinen nautinto ja moottoritakuu

Mukana oleva Boschin 10 vuoden moottoritakuu takaa jatkuvan toiminnan useiden vuosien ajan. Kulutuskestävä, innovatiivinen keraaminen liitäntä varmistaa moottorin voimansiirron teriin suorituskyvyn heikkenemättä. Laadukas metallikotelo on suunniteltu helposti korjattavaksi, jolloin asiakaspalvelun asiantuntijat pääsevät nopeasti käsiksi moottoriyksikköön ja tärkeisiin osiin. Tämä rakennusperiaate edistää kestävyyttä korjattavuuden kautta.


Mukana monipuolisuuden maailma

Aterian valmistus ei ole koskaan ollut helpompaa. Olipa kyseessä vihannesten viipaloiminen, maukkaita keittoja sekoittaminen, dippien ja kastikkeiden valmistus tai vaikeimpienkin ainesten pilkkominen: ruoanvalmistus on kuin kakkua laajan lisävarustevalikoiman ansiosta. Vaivauskoukulla varustettu monitoimikone on kaikki yhdessä työkalusi pilkkomiseen, viipaloimiseen, silppuamiseen ja vaivaamiseen. Käytännöllisen leikkurin avulla voit pilkkoa yrttejä, pähkinöitä, lihaa tai juustoa sekunneissa. Vispilällä voit vatkaa kananmunat tai kermaa dekantterilasissa. Mukana olevien lisävarusteiden ansiosta ErgoMaster ei jätä toiveita täyttämättä.


* Takuuehdot osoitteessa www.bosch-home.com/10-years-motor-warrant

Unique selling points (USP):
 • 1200-watt motor
 • Innovative air-cooling system that ensures less overheating
 • Dynamic speed control
 • QuattroBlade System ensures efficient cutting – without splashing
 • 10-year motor warranty*
 • Included accessories: food processor with kneading hook, chopper, whisk, beaker.
 • Non-slip soft-touch grip
 • Easy click mechanism for changing attachments
Product Specifications
Color
Dimensions 6 cm (l) 7.8 cm (w) 39.5 cm (h)
Weight 2.5 kg
EAN number 4242005400577
Pay What You Want

Do you want to test this product?

Campaign is Full
 • Your mission during the test: Write reviews
 • In this test: You will receive the product
 • Countries: Finland
 • Language: Finnish